Duurdere vakantie als gevolg van letsel door een ongeval

Als slachtoffer van een ongeval kunt u te maken krijgen met een duurdere vakantie dan u gewend bent.  Wanneer een ander aansprakelijk is voor uw letselschade, dan kunt u deze kosten vergoed krijgen in uw letselschadeclaim.

Ridder Letselschade helpt u geheel gratis bij het claimen van extra kosten door een duurdere vakantie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem direct contact op

036 522 0342

  • Landelijk werkzaam: wij komen bij u langs om de zaak te bespreken
  • Tot 22.00 bereikbaar: telefonisch & online chat
  • Gratis rechtshulp: letselschade claimen kost u niets
  • Klantbeoordeling van 9/10
  • Inloopspreekuur: ma 9.30 – 12.00 uur
Nationaal keurmerk letselschade

Hulp inschakelen

“U heeft door toedoen van een ander been letsel opgelopen, dit heeft verstrekkende gevolgen voor uw dagelijks leven. U heeft dus recht op een schadevergoeding! Ik neem al het werk rondom de zaak uit handen en zorg dat u een schadevergoeding krijgt. U kunt zich dan volledig richten op uw herstel.”

Tjip Ridder – directeur Ridder Letselschade

036 522 0342
06 50 22 24 23
info@ridder-letselschade.nl

Wat valt er onder duurdere vakantie?

U kunt met betrekking tot deze schadepost denken aan extra kosten die worden gemaakt voor een aangepaste vakantie indien er sprake is van zwaar letsel. Zo zult u wellicht niet meer op de manier vakantie kunnen vieren die u gewend bent of hebt u extra hulp nodig. Kamperen zit er bijvoorbeeld niet meer in en bent u aangewezen op een duurder verblijf op uw vakantiebestemming, bijvoorbeeld op de begane grond of met een aparte grotere badkamer voor uw rolstoel. Afhankelijk van hoeveel jaren in de schadesom ter zake toekomstige schade worden meegenomen kan deze schadepost oplopen tot een aanzienlijk bedrag.

Letselschade claimen via een ervaren jurist

Ridder Letselschade zorgt dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Onze juristen nemen uw zaak van A tot Z uit handen. Wij nemen contact op met de aansprakelijke partij en zorgen dat u zich alleen hoeft te richten op herstel. Claim de extra kosten van een duurdere vakantie dus via Ridder Letselschade. Wij zijn bereikbaar via 036-522 03 42, via info@ridder-letselschade.nl of via het onderstaande contactformulier.

    © Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks