Als slachtoffer van een ongeval kunt u te maken krijgen met kosten zonder nut. Het is een bijzondere schadepost die gaat over kosten die u al hebt gemaakt maar die u nu, door het ongeval en het opgelopen letsel, geen nut of plezier meer bieden.  U maakt dan geen extra kosten doordat u letselschade opgelopen heeft, maar er staat niets tegenover. Wanneer een ander verantwoordelijk is voor uw letselschade kunt u deze kosten vergoed krijgen in uw letselschadeclaim .

Ridder Letselschade helpt u geheel gratis bij het claimen van kosten zonder nut. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem direct contact op 036 522 0342

  • Landelijk werkzaam: wij komen bij u langs om de zaak te bespreken
  • Tot 22.00 bereikbaar: telefonisch & online chat
  • Gratis rechtshulp: letselschade claimen kost u niets
  • Klantbeoordeling van 9/10
  • Inloopspreekuur: ma 9.30 – 12.00 uur

Hulp inschakelen

“U heeft door toedoen van een ander beenletsel opgelopen, dit heeft verstrekkende gevolgen voor uw dagelijks leven. U heeft dus recht op een schadevergoeding! Ik neem al het werk rondom de zaak uit handen en zorg dat u een schadevergoeding krijgt. U kunt zich dan volledig richten op uw herstel.”

– Tjip Ridder, Directeur Ridder Letselschade

036 522 0342
06 50 22 24 23
info@ridder-letselschade.nl

Wat valt er onder kosten zonder nut?

U kunt met betrekking tot deze schadepost denken aan kosten die u al voor uw ongeval hebt gemaakt voor diensten of zaken waar u nu vanwege uw letsel geen gebruik meer van kunt maken. Wellicht heeft u net een nieuwe sportfiets aangeschaft maar zult u hier vanwege ernstig rugletsel geen gebruik (meer) van kunnen maken. U kunt ook denken aan een vooruit betaald jaarabonnement bij de sportschool, voetbal seizoenskaarten, een Museumjaarkaart, stallingskosten voor een paard waar u niet op kunt rijden en bijvoorbeeld een geboekte vakantie waarvan u niet het gehele bedrag terugkrijgt van de annuleringsverzekering.

Letselschade claimen via een ervaren jurist

Ridder Letselschade zorgt dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Onze juristen nemen uw zaak van A tot Z uit handen. Wij nemen contact op met de aansprakelijke partij en zorgen dat u zich alleen hoeft te richten op herstel. Claim uw kosten zonder nut  dus via Ridder Letselschade. Wij zijn bereikbaar via 036-522 03 42, via info@ridder-letselschade.nl of via het onderstaande contactformulier.

    © Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks