Kosten van opname ziekenhuis en verblijf revalidatievoorziening

Als slachtoffer van een ongeval kunt u natuurlijk  te maken krijgen met  de kosten van opname in een ziekenhuis en/of verblijf in een revalidatievoorziening.  Wanneer een ander verantwoordelijk is voor uw letselschade, dan kunt u deze kosten vergoed krijgen in uw letselschadeclaim.

Ridder Letselschade helpt u geheel gratis bij het claimen van deze kosten van ziekenhuisopname. Neem vrijblijvend contact met ons op, het kost u immers niets!

Neem direct contact op  036 522 0342

  • Landelijk werkzaam: wij komen bij u langs om de zaak te bespreken
  • Tot 22.00 bereikbaar: telefonisch & online chat
  • Gratis rechtshulp: letselschade claimen kost u niets
  • Klantbeoordeling van 9/10
  • Inloopspreekuur: ma 9.30 – 12.00 uur
Nationaal keurmerk letselschade

Hulp inschakelen

“U heeft door toedoen van een ander beenletsel opgelopen, dit heeft verstrekkende gevolgen voor uw dagelijks leven. U heeft dus recht op een schadevergoeding! Ik neem al het werk rondom de zaak uit handen en zorg dat u een schadevergoeding krijgt. U kunt zich dan volledig richten op uw herstel.”

Tjip Ridder – directeur Ridder Letselschade

036 522 0342
06 50 22 24 23
info@ridder-letselschade.nl

Wat valt er onder kosten van opname ziekenhuis en verblijf revalidatievoorziening?

Bent u na het ongeval in een ziekenhuis opgenomen of verblijft u in een revalidatievoorziening, dan heeft u recht op een daggeldvergoeding.  De daggeldvergoeding is bedoeld ter dekking van kosten van aanschaf van bed- en of ziekenhuiskleding en om het tijdelijk verblijf in het ziekenhuis of revalidatievoorziening te veraangenamen.

De richtlijn van de Letselschade Raad

De richtlijn inzake opname ziekenhuis en verblijf in revalidatievoorziening kunt u vinden op de website van de Letselschade Raad. Zoals blijkt uit de richtlijn is deze daggeldvergoeding voor wat betreft de ziekenhuisopname gesteld op € 28 per dag en het verblijf in een revalidatievoorziening op € 14,00 per dag. Het mooie van toepassing van deze richtlijn is, dat u geen bonnetjes hoeft te bewaren, bijv. van de parkeerkosten.

Letselschade claimen via een ervaren jurist

Ridder Letselschade zorgt dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Onze juristen nemen uw zaak van A tot Z uit handen. Wij nemen contact op met de aansprakelijke partij en zorgen dat u zich alleen hoeft te richten op herstel. Claim deze schadeposten als kosten van ziekenhuisopnamen dus via Ridder Letselschade. Wij zijn bereikbaar via 036-522 03 42, via info@ridder-letselschade.nl of via het onderstaande contactformulier.

    © Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks