Als slachtoffer van een ongeval kunt u te maken krijgen met  extra kosten van thuisblijven. In dit artikel leggen wij u uit wat daaronder moet worden verstaan. Wanneer een ander verantwoordelijk is voor uw letselschade dan kunt u deze kosten vergoed krijgen in uw letselschadeclaim.

Ridder Letselschade helpt u geheel gratis bij het claimen van de extra kosten van het thuisblijven. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem direct contact op 036 522 0342

  • Landelijk werkzaam: wij komen bij u langs om de zaak te bespreken
  • Tot 22.00 bereikbaar: telefonisch & online chat
  • Gratis rechtshulp: letselschade claimen kost u niets
  • Klantbeoordeling van 9/10
  • Inloopspreekuur: ma 9.30 – 12.00 uur
Nationaal keurmerk letselschade

Hulp inschakelen

“U heeft door toedoen van een ander beenletsel opgelopen, dit heeft verstrekkende gevolgen voor uw dagelijks leven. U heeft dus recht op een schadevergoeding! Ik neem al het werk rondom de zaak uit handen en zorg dat u een schadevergoeding krijgt. U kunt zich dan volledig richten op uw herstel.”

– Tjip Ridder, Directeur Ridder Letselschade

036 522 0342
06 50 22 24 23
info@ridder-letselschade.nl

Wat valt er onder extra kosten van thuisblijven?

Als u wegens letsel minder valide bent geworden, zult u meer tijd thuis doorbrengen. Dit brengt extra kosten met zich mee. Zo kunt u denken aan extra elektriciteits-, gas- en waterkosten, maar ook aan extra telefoonkosten etc.  U leest meer, eet meer kortom verbruikt meer dan u zou hebben gedaan als u gewoon naar uw werk had kunnen gaan. de situatie na uw ongeval iws dus duurder dan zonder het ongeval en die extra kosten kunt u, mits toerekenbaar, claimen. De schade kan worden berekend maar in de praktijk wordt hiervoor een bepaald bedrag aangehouden.

Letselschade claimen via een ervaren jurist

Ridder Letselschade zorgt dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Onze juristen nemen uw zaak van A tot Z uit handen. Wij nemen contact op met de aansprakelijke partij en zorgen dat u zich alleen hoeft te richten op herstel. Claim uw extra kosten van thuisblijven dus via Ridder Letselschade. Wij zijn bereikbaar via 036-522 03 42, via info@ridder-letselschade.nl of via het onderstaande contactformulier.

    © Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks