Armletsel komt heel veel voor bij aanrijdingen en bedrijfsongevallen. Vaak is er sprake van wonden kneuzingen of fracturen van de arm of de hand en pols. Omdat handen en armen zo belangrijk zijn voor iemands functioneren, heeft armletsel en handletsel vaak een grote invloed op iemands leven. Zeker wanneer een ander het letsel heeft veroorzaakt. U wilt dan uw schade claimen en daarvoor bent u bij Ridder Letselschade aan het goede adres.

Neem direct contact op

 • Landelijk werkzaam: wij komen bij u langs om de zaak te bespreken
 • Tot 22.00 uur bereikbaar: telefonisch & online chat
 • Gratis rechtshulp: letselschade claimen kost u niets
 • Klantbeoordeling van 9/10
 • Inloopspreekuur: ma 9.30 – 12.00 uur
 • Nationaal Keurmerk Letselschade: kwaliteit en deskundigheid verzekerd
 • Ervaren letselschadejuristen
Nationaal keurmerk letselschade

Hulp inschakelen

“U heeft door toedoen van een ander armletsel opgelopen, dit heeft verstrekkende gevolgen voor uw dagelijks leven. U heeft dus recht op een schadevergoeding! Ik neem al het werk rondom de zaak uit handen en zorg dat u een schadevergoeding krijgt. U kunt zich dan volledig richten op uw herstel.”

– Tjip Ridder, Directeur Ridder Letselschade

036 522 0342
06 50 22 24 23
info@ridder-letselschade.nl

Letselschade door armletsel

Hierboven beschreven wij al dat armkneuzingen en armfracturen vaak voorkomen bij ongevallen in het verkeer en bij bedrijfsongevallen. Geen enkele letselschade is hetzelfde, bij iedereen spelen er andere aspecten een rol. Bij jonge kinderen is het belangrijk om de schade pas vast te stellen wanneer het skelet volgroeid is en dat kan pas na de puberteit. Bij ouderen wordt mobiliteit vaak een belangrijk aspect wanneer er sprake is van armletsel.

Smartengeld

Bij armletsel hebt u recht op vergoeding van smartengeld. Hoeveel dat is, hangt natuurlijk af van de impact die het armletsel heeft op uw leven en de ernst van het letsel. Soms geneest armletsel helemaal zonder resterende beperkingen, soms niet. Het verschil in smartengeldvergoeding is dan natuurlijk duidelijk. U moet denken aan bedragen tussen de € 1.000,00 en € 75.000,00(wanneer de arm in feite helemaal niet meer bruikbaar is). Wilt u precies weten hoeveel smartengeld er aan u moet worden betaald? Neem dan contact op met Ridder Letselschade.

Daarnaast is belangrijk of u kunt blijven werken door uw armletsel. Kunt u nog in de huishouding werken en kunt u uw tuin en huis nog onderhouden? Als dat niet zo is, hebt u recht op vergoeding van die schadeposten. Die kunnen het best door een arbeidsdeskundige in kaart worden gebracht; wij regelen dat allemaal voor u.

Uiteraard geldt, dat u pas recht hebt op vergoeding van deze schadeposten wanneer een ander aansprakelijk is voor uw schade en die schade ook wordt vergoed (bijvoorbeeld door een verzekeringsmaatschappij).

Medische kosten

De medische kosten bij armletsel worden vaak vergoed door de zorgverzekeraar. Niet alle kosten worden vergoed, cosmetische operaties bijvoorbeeld niet. Mocht er een vervelend ontsierend litteken op uw arm achterblijven, dan wilt u dat natuurlijk laten wegwerken. Dan moet er een cosmetische operatie worden uitgevoerd en die zal de zorgverzekeraar niet willen vergoeden. Ridder Letselschade kan u dan helpen aan een schadevergoeding door deze bij de aansprakelijke partij te claimen.

Wat is armletsel?

Voorbeelden van armletsel zijn:

 • gebroken arm (bovenarm of onderarm);
 • gekneusde arm, verstuikte pols of vinger;
 • letsel aan de elleboog;
 • arm uit de kom;
 • gebroken of geplette vingers.

Schadevergoeding claimen via een ervaren letselschade jurist

Ridder Letselschade zorgt dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Onze juristen nemen uw zaak van A tot Z uit handen. Wij nemen contact op met de aansprakelijke partij en zorgen dat u zich alleen hoeft te richten op uw herstel. Claim uw letselschade bij armletsel dus via Ridder Letselschade. Wij zijn bereikbaar via 036 522 0342, via info@ridder-letselschade.nl of via het onderstaande contactformulier.

  © Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks