Test: heb ik recht op schadevergoeding?

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Reactie op ingezonden brief van het NIVRE aan de Tweede Kamer

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

Aanrijdingen en ongevallen in Flevoland

20 Januari, 2011 10:16

De voor velen onverwachte gladheid heeft vanochtend in Flevoland tot veel aanrijdingen geleid. Zo waren er aanrijdingen in Almere, Zeewolde, Tollebeek en Nagele. Ook waren er veel valpartijen waarbij voetgangers letsel opliepen.

Bij de aanrijdingen raakten diverse personen gewond. Op dit moment is nog niet bekend wat de ernst van het letsel is. Hierover zal later meer duidelijkheid komen.

Strooibeleid

Het is natuurlijk een juridisch interessante vraag, of er gestrooid is en zo ja, op welke wegen. Of zo nee, waarom niet. De mogelijke gladheid werd immers gisteravond al aangekondigd. Dat levert dan ook weer discussie op in hoeverre de weggebruikers bedacht hadden moeten zijn op de gladheid en daar hun rijgedrag op hadden moeten afstemmen.

Hoe dan ook, bij Ridder Letselschade kunt u altijd terecht met uw vragen over letselschade door een aanrijding of ongeval. Bel of mail ons, wij zitten ervoor! 036 - 522 03 42 of klik hier voor het contactformulier.

Terug
Test: recht op letselschade?