Test: heb ik recht op schadevergoeding?

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Reactie op ingezonden brief van het NIVRE aan de Tweede Kamer

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

Aanrijdingen in Flevoland

29 Oktober, 2012 11:50

Bij verschillende aanrijdingen in Flevoland zijn gewonden gevallen.  Zo botste een auto op de Dronterringweg bij Dronten afgelopen zaterdag op een rotonde gebotst. Dat gebeurde rond kwart over negen, ter hoogte van De Noord. De bestuurder raakte gewond aan zijn hoofd en is naar het ziekenhuis gebracht. De auto raakte door de aanrijding zwaar beschadigd. Ook enkele verkeersborden en een kunstwerk op de rotonde liepen schade op. Het is te hopen dat deze bestuurder een zogenaamde Schadeverzekering Inzittenden (SVI) heeft afgesloten, met behulp waarvan zijn letselschade kan worden vergoed, ook al mocht blijken dat hij zelf een fout heeft gemaakt.

Aanrijding A6 bij Lelystad

Bij een ongeluk op de A6 ter hoogte van Lelystad zijn zaterdagmorgen tenminste twee mensen gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee auto's die in noordelijke richting reden ter hoogte van het viaduct van de Runderweg met elkaar in botsing. Eén raakte hierdoor in de middenberm, sloeg over de kop en kwam op de tegengestelde rijbaan tot stilstand. De andere auto belandde naast de weg in een sloot. De brandweer heeft twee mensen uit hun voertuig bevrijd. Door het ongeluk en het politieonderzoek ontstonden in beide richtingen files.

 

Bron: Omroep Flevoland

Terug
Test: recht op letselschade?