Direct inzicht in uw zaak: doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

  • Eerste slag gewonnen in een 15-jarig letselschadetraject!

Doden en gewonden bij aanrijding in Rotterdam

27 December, 2009 14:38

Door een aanrijding in Rotterdam zijn zaterdagavond twee mannen om het leven gekomen. Drie andere mannen zijn zwaargewond geraakt.

Een persoon, eveneens een man, raakte lichtgewond. Dat heeft een woordvoerster van de politie gezegd. Twee van de zwaargewonden liggen in kritieke toestand in een ziekenhuis.

De botsing op de Vierhavenstraat vond plaats tussen twee auto’s, een personenauto met vijf inzittenden en een pick-up truck met een persoon. Twee inzittenden van de personenauto overleden ter plaatse. Het gaat om een man van eind veertig en een man van rond de tachtig, beiden uit Poortugaal.

De drie andere inzittenden raakten zwaargewond. De bestuurder van de pick-up truck raakte lichtgewond. Alle gewonden zijn naar een ziekenhuis gebracht.

Volgens de zegsvrouw kwam de personenauto uit de Speedwellstraat de Vierhavenstraat, een voorrangsweg, oprijden. De bestuurder van de pick-up truck kon de auto niet ontwijken en reed op deze in. De precieze toedracht wordt nog onderzocht. De identiteit van de overige slachtoffers is nog onduidelijk.

Terug
036 522 0342