Gewonden bij ongevallen Almere

Gewonden bij ongevallen Almere

Tjip Ridder

Bij diverse ongevallen in Almere en Lelystad zijn (ernstig) gewonden te betreuren.

Ernstig ongeval Hoge Ring Almere

Bij een ongeval op de kruising van de Hoge Ring met de Herman Gorterweg in Almere-Stad zijn twee ernstig gewonden gevallen.Een bestelbus en twee personenauto’s zijn bij het ongeluk betrokken. Volgens de politie botste de bestelbus achterop een personenauto, die vervolgens tegen de derde auto botste. De twee inzittenden van de personenauto zijn met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Personeel van de traumahelikopter heeft bij het ongeluk assistentie verleend. De Hoge Ring is na het ongeluk een tijdlang afgesloten geweest voor het verkeer.

Aanrijding Middenweg Lelystad

Op de Middenweg in Lelystad raakten vanmiddag twee inzittenden gewond; zij werden per ambulance afgevoerd. Bij deze aanrijding waren drie auto’s betrokken. Daarnaast zijn ook twee kinderen ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De auto’s reden achterop elkaar, in een zogenoemde kop-staart botsing.

Motorongeluk A6 bij Almere

Een man uit Almere is donderdagochtend gewond geraakt nadat hij met zijn motor ten val kwam op de A6 richting Amsterdam. De man is een paar meter van zijn motor afgeslingerd en lag gewond op de grond. Zijn motor lag in stukken verspreid over de weg. De motorrijder is naar eigen zeggen weggeleden toen hij de snelweg op reed. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Aanrijding scooter met stadsbus Almere

Een scooterrijder is vrijdagochtend in Almere gewond geraakt bij een aanrijding met een stadsbus. Dat gebeurde op de busbaan bij de Nieuwstraat in Almere Haven. Volgens de politie is de man met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De traumahelikopter was opgeroepen, maar bleek niet nodig te zijn. Hoe de aanrijding precies is gebeurd, is nog niet bekend.

Vergoeding van letselschade

Natuurlijk is allereerst de gezondheid van alle betrokkenen van belang. Toch is het zaak om alvast naar de mogelijke schuldvraag en vergoeding van de schade te kijken. Voor inzittenden geldt altijd, dat zij een beroep kunnen doen op de zogenaamde Schuldloze derden Regeling. Dat betekent dat het voor hun schadevergoeding niet van belang is wie de fout heeft gemaakt. Zij kunnen één van de betrokken verzekeraars aansprakelijk stellen en die verzekeraar moet dan de schade in behandeling gaan nemen en vergoeden.

Schade Verzekering Inzittenden (SVI)

De bestuurders kunnen hun schade vergoed krijgen als een ander aansprakelijk is voor het ontstaan van het ongeval. Is die niet aan te wijzen, dan kan een schade verzekering inzittenden (SVI) zorgen voor vergoeding van hun letselschade. Ons advies aan een ieder is dan ook, om altijd voor een paar euro’s per maand extra, een SVI af te sluiten.

Vragen over aanrijding en letselschade vergoeding?

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over uw letselschade. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend gesprek of een second opinion. Wij zijn op werkdagen tot 22.00 uur bereikbaar voor uw vragen. Bel 036 – 522 03 42 of stuur ons een e-mail. Wij zijn er voor u!

De laatste blogs

Default Image

Waarom keurmerkkantoren lid moeten worden van de NLE

Medio 2023 is Ridder Letselschade weer lid geworden van de branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE). Wij merkten namelijk dat de NLE ondertussen was uitgegroeid tot een volwaardige branchevereniging, die de belangen van de aangesloten leden en daarmee van slachtoffers die letselschade willen claimen, behartigt. Belangrijk is om te vermelden dat de NLE alleen toegankelijk is […]

Tjip Ridder

Lees meer
Default Image

Hoe zit het met de kosten wanneer je letselschade wilt claimen?

Vaak krijgen wij vragen van (mogelijke) cliënten hoe het met de kosten zit die ze moeten betalen voor het claimen van hun letselschade, de zogenaamde buitengerechtelijke kosten. Vaak vraagt men of het op basis van no cure no pay kan. Dat kan dus niet, maar onze oplossing is nog veel voordeliger voor de cliënt. Dat […]

Tjip Ridder

Lees meer
Default Image

Second opinion levert € 140.000,00 op!

In februari 2021 namen wij een dossier over van een rechtsbijstandsverzekeraar, omdat hun verzekerde, een man van toen 26 jaar, ontevreden was over de dossierbehandeling. Hij had begin 2017 een eenzijdig ongeval doorgemaakt en werd sindsdien bijgestaan door de rechtsbijstandsverzekeraar tegen de SVI-verzekeraar. Deze jongeman had tot het moment van de overname slechts € 1.200,00 […]

Tjip Ridder

Lees meer
© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks