Google en keurmerk letselschade

Google hecht kennelijk geen waarde aan het bezit van het Keurmerk Letselschade. Dat blijkt uit een kort onderzoek met behulp van deze zoekmachine. Het belangrijkste zoekwoord in de letselschade branche is simpelweg ‘letselschade’. Van de tien resultaten die momenteel op pagina 1 van Google staan met het zoekwoord letselschade, zijn slechts twee pagina’s die verwijzen naar een letselschadebureau dat in het bezit is van het keurmerk letselschade. Dat zijn Ridder Letselschade en Groot Expertisebureau. Via de site www.keurmerkletselschade.nl kan worden nagekeken of een letselschadebureau in het bezit is van het Keurmerk Letselschade.

Mensen met een letselschadeclaim, let op!

Wat betekent dit voor de letselschadeslachtoffers die via Google zoeken naar een bureau met het Keurmerk Letselschade? Dat betekent dat zij goed moeten uitkijken dat zij bij een letselschadebureau uitkomen dat in het bezit is van dat keurmerk. Dat keurmerk biedt een waarborg voor kwaliteit en integerheid. De aangesloten kantoren moeten voldoen aan bepaalde normen, ondermeer wat betreft het aanbieden van no cure no pay contracten (die, zoals u weet, vaak helemaal niet nodig zijn en u onnodig geld kosten, klik hier voor een nadere uitleg).

Contact opnemen met Ridder Letselschade

Wilt u in contact komen met ons? Bel of mail ons dan, wij zijn er voor u en hebben aandacht voor u en uw letselschadedossier. Dat kunt u ook zien op onze pagina klantervaringen. Wij zijn op werkdagen tot 22.00 uur bereikbaar via 036 – 522 03 42 of klik hier voor de contactgegevens.

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks