Kerst- en nieuwjaarswens Ridder Letselschade

Personeel en directie van Ridder Letselschade wensen iedereen gezellige feestdagen en een veilig en gezond 2011 toe. Een korte overweging over verleden en toekomst.

Het jaar 2010 heeft voor ons in het teken gestaan van gestage groei en verdere professionalisering van de organisatie. In mei 2010 is de nieuwe website live gegaan en die is in Google snel gestegen tot een plaats op of nabij pagina 1 voor de belangrijkste zoekwoorden in de letselschade branche, zoals de keywords letselschade, letselschadevergoeding en smartengeld. Er wordt voorts gewerkt aan nieuwe websites voor de belangrijkste deelgebieden, alsmede aan het ‘Dossier Online’. Daarmee kunnen cliënten, verwijzers en verzekeraars toegang krijgen tot het letselschadedossier. Naar verwachting wordt die site in het eerste kwartaal van 2011 opgeleverd.

1 januari 2011 is voor Ridder Letselschade een belangrijke datum, want precies vijf jaar openden wij voor het eerst de poort van ons bedrijf. In die vijf jaar hebben wij ons een plaats binnen de kring van professionele belangenbehartigers in de letselschade branche weten te verwerven. Het verkrijgen van het Keurmerk Letselschade in 2008 betekende de erkenning van de vakbekwaamheid en organisatiegraad, waardoor wij onder meer ook in aanmerking kwamen voor doorverwijzing van letselschade slachtoffers door Slachtofferhulp Nederland.

Het jubileum is voor ons aanleiding geweest onze huisstijl eens tegen het licht te houden en waar nodig aan te laten passen. Dat zal binnenkort op deze website en via ons briefpapier zichtbaar worden. Ook is gewerkt aan het opnemen van een korte film die in deze website zal worden geïntegreerd. In die film wordt uitleg gegeven over wie wij zijn en wat wij voor u als letselschadeslachtoffer kunnen doen. Kortom, wordt vervolgd . . . .

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks