Test: heb ik recht op schadevergoeding?

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Reactie op ingezonden brief van het NIVRE aan de Tweede Kamer

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

Kind zwaargewond bij ongeval paard

3 Januari, 2013 11:54

Bij een ongeval met een paard, is een kind zwaargewond geraakt. Het meisje reed op een paard op de Slichterhorsterweg in Nijkerk. Toen een auto haar passeerde, schrok het paard zo dat het steigerde. Het meisje viel daarbij op de grond en het paard viel bovenop haar.

Twee ambulances en de traumahelikopter

Omdat er werd gevreesd voor zwaar lichamelijk inwendig letsel, werden twee ambulances en de traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffertje is naar het UMC Utrecht vervoerd. Het is momenteel niet bekend hoe het met haar gesteld is.

Aansprakelijkheid

Indien kan worden vastgesteld dat de passerende auto te dicht langs de paarden is gereden, kan de bestuurder van die auto aansprakelijk zijn. Indien het paard niet van het meisje is, kan ook de bezitter van het paard aansprakelijk zijn voor het ongeval en de letselschade.

Vragen over een ongeval?

Vraag het Ridder letselschade. Het kost u niets. U kunt ons op werkdagen tot 22.00 uur telefonisch bereiken via 036 - 522 03 42.

Terug
Test: recht op letselschade?