Koolmonoxide slachtoffers naar Ridder Letselschade

Elf van de 28 slachtoffers die op 1 maart jl. in een kartcentrum in Stadskanaal aan een te hoge concentratie koolmonoxide zijn blootgesteld, hebben zich bij Ridder Letselschade gemeld voor het aansprakelijk stellen van de exploitant en het claimen van hun letselschade. Allen zijn ter observatie opgenomen geweest in een plaatselijk ziekenhuis en enkelen van hen zijn nog onder doktersbehandeling. De aard en ernst van de klachten loopt uiteen van korte tijd hoofdpijn, duizelig en misselijk, tot herbeleving, slecht slapen en zelfs tijdelijke arbeidsongeschiktheid.

Aansprakelijkheid exploitant

De slachtoffers zijn van mening dat de exploitant aansprakelijk is te houden voor hun schade omdat de afzuiginstallatie van het centrum kennelijk niet goed werkte. Bovendien bleek onlangs dat dat al bij de Gemeente Stadskanaal en bij de exploitant bekend zou zijn geweest op het moment dat zij allen aan een (veel) te hoge concentratie koolmonoxide werden blootgesteld.

De aansprakelijkstelling is inmiddels verzonden.

Contact opnemen met Ridder Letselschade

Bent u ook in het funcentrum ‘De Oude Fabriek’ te Stadskanaal blootgesteld aan een te hoge dosis koolmonoxide? Dan kunt u vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen, op werkdagen tot 22.00 uur via 036 – 522 03 42. U kunt ook hier klikken voor het contactformulier.

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks