Direct inzicht in uw zaak: doe de test

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

  • Eerste slag gewonnen in een 15-jarig letselschadetraject!

Letselschade bij aanrijdingen in Flevoland

24 Januari, 2012 11:07

Bij verschillende aanrijdingen in Flevoland zijn gewonden en doden te betreuren.

Aanrijding Zuigerplasdreef Lelystad

In Lelystad raakte dinsdagmiddag een vrouw uit Swifterbant gewond toen haar auto aan de zijkant werd geraakt door een andere auto. De vrouw reed op dat moment op de Zuigerplasdreef in Lelystad en werd waarschijnlijk over het hoofd gezien door een automobiliste uit Harderwijk. Die wilde vanaf de Binnenhavenweg de Zuigerplasdreef oprijden. Het slachtoffer is gewond naar het ziekenhuis gebracht; de vrouw uit Harderwijk bleef ongedeerd.

Aanrijding met fietser in Almere

Een 47-jarige fietser is dinsdagochtend in Almere aangereden door een auto. Dit gebeurde op de Dokkumlaan, waar de fietser stond te wachten voor het stoplicht. Volgens de politie stond de fietser samen met een auto te wachten en toen ze tegelijkertijd wilden wegrijden, werd de Almeerder aangereden. De man kwam ten val en is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Aanrijding Larserdreef Lelystad

Een hoogzwangere vrouw is dinsdagochtend slachtoffer geworden van een kop-staartbotsing tussen twee auto's. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Larserweg met de Gooiseweg in Lelystad. Dat meldt de politie. De vrouw is ter controle naar het ziekenhuis overgebracht.

Twee doden bij eenzijdig verkeersongeval in Lelystad

Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Vlotgrasweg in Lelystad zijn dinsdagochtend een man en vrouw om het leven gekomen. Beide slachtoffers zijn van Poolse afkomst en zaten op de achterbank van de auto die op de kop in het water terecht kwam. Twee andere vrouwelijke inzittenden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Ze zijn inmiddels weer thuis en worden begeleid door Slachtofferhulp. De slachtoffers moesten door de brandweer bevrijd worden uit de auto. Het verkeersongeval gebeurde dinsdagochtend vroeg en is vermoedelijk  veroorzaakt door gladheid. Er waren geen andere auto's bij het ongeval betrokken. Meerdere ambulances en een traumahelikopter waren aanwezig.

Terug
036 522 0342