Ongelukken met letselschade op de A6

De afgelopen dagen waren er weer veel ongelukken op de A6 tussen Muiden en Urk, met letselschade tot gevolg. Meerdere keren botsten er auto’s op elkaar, onder andere bij Almere en Lelystad. Dat zal ongetwijfeld deels te maken hebben met de onoverzichtelijkheid van de A6 en die wordt weer veroorzaakt door alle wegwerkzaamheden. Hoe meer er aan een weg wordt gewerkt, met tijdelijke belijning en verlichting en onoverzichtelijke situaties, des te groter de kans op het ontstaan van ongelukken. Hoe meer wegwerkzaamheden,  des te groter ook de kans dat er files ontstaan en files verhogen op zich ook de kans op ongelukken.

A6 te druk? Dan via de N301 en N305!

Op de A6 rijdt veel verkeer van en naar de Randstad, forensen dus. Die nemen echter ook in toenemende mate de binnenwegen om alle opstoppingen en wegwerkzaamheden te ontlopen. Het is dus wachten totdat er ook op de binnenwegen van Flevoland meer ongelukken gaan ontstaan. De N305 (Gooiseweg) is inmiddels grotendeels dubbelbaans gemaakt en daardoor een mooi alternatief voor de A6. Er wordt dan via de Nijkerkerweg (N301) een doorsteek gemaakt naar de A28 of de A1/50.

Meer ongelukken in de herfst

Het is bijzonder dat er nu al zoveel ongelukken gebeuren, terwijl de herfst nog niet eens echt is ingetreden. Wanneer het weer slechter wordt en de dagen korter en bladeren van de bomen vallen tijdens regen en wind, ontstaan traditioneel veel meer ongelukken dan met mooi weer. Bestuurders zijn dan ook niet gewend de regen en de veel langere remweg die hun auto dan heeft, met als gevolg ongelukken.

Niet een ongeluk bij een ongeluk!

Hebt u een ongeluk gehad en wilt u niet het ongeluk erbij krijgen dat u een verkeerde belangenbehartiger in de arm neemt? Bijvoorbeeld een belangenbehartiger die geen Keurmerk Letselschade heeft en ook niet is ingeschreven in het Register Behandeling Letselschade? Bel dan met Ridder Letselschade, wij staan voor u klaar en zijn op werkdagen tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar op 036-5220342.

Plan uw afspraak bij Ridder Letselschade

U kunt ook een bel-afspraak inplannen op onze website, klik hier voor het maken van een afspraak.

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks