PIV Letselplaza 26 mei 2010

Op 26 mei aanstaande zal wederom het PIV Letselplaza worden georganiseerd. Ridder Letselschade zal daarbij aanwezig zijn.

Het doel van het Letselplaza is om letselschadeadvocaten en letselschadespecialisten samen te brengen met schade-experts en medewerkers van verzekeringsmaatschappijen in een ongedwongen setting. De ervaring heeft geleerd dat zo’n omgeving nauwere contacten met de beide ‘bloedgroepen’ in de hand werkt. Dat komt uiteraard weer het dagelijkse contact ten goede.

Er bestaat ook de mogelijkheid tot het bespreken van lastige, vaak vastgelopen dossiers. Uit het verleden blijkt dat veel dossiers tijdens de Letselplaza alsnog tot tevredenheid van alle betrokkenen worden opgelost.

Gratis second opinion

Ridder Letselschade geeft bij wijze van second opinion de mogelijkheid tot drie weken van te voren, vastzittende dossiers bij ons aan te melden voor een bespreking en mogelijk afwikkeling tijdens (indien nog mogelijk) het eerstvolgende Letselplaza. Deze termijn moet wel worden gesteld omdat de medewerkers bij de verzekeringsmaatschappij of de schade-expert ook nog de gelegenheid moet hebben het dossier te bestuderen en het Letselplaza bij te wonen.

Bij vragen over een second opinion kunt u gratis telefonisch contact opnemen met 036-522 03 42.

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks