Test: heb ik recht op schadevergoeding?

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Reactie op ingezonden brief van het NIVRE aan de Tweede Kamer

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

Stichting Keurmerk Letselschade organiseert symposium

19 Mei, 2010 14:51

De Stichting Keurmerk Letselschade organiseert op 16 juni 2010 een symposium in Oegstgeest met als onderwerp 'Het geweten van de letselschade'.  Sprekers zullen onder andere zijn de voorzitter van de stichting, mr. Jaap Sap, tevens rechter te Utrecht en de voorzitter van De Letselschaderaad, mr. Aleid Wolfsen, tevens burgemeester van Utrecht.

Het geweten van de letselschade

Tja, hoe zit het eigenlijk met het geweten van de letselschade? In hoeverre zijn juristen en advocaten bereid hun ethische principes overboord te zetten of te handhaven indien het om (veel) geld gaat?  Kunnen keurmerken en andere regelgeving ervoor zorgen dat het slachtoffer met letselschade geen gevaar meer loopt om te worden bestolen door louche zogenaamde belangenbehartigers? In hoeverre komen foute praktijken nog voor bij de keurmerkhouders? Tijdens het symposium zullen hier hopelijk antwoorden op komen. Na het symposium kunt u op onze website meer over dit onderwerp lezen.

Terug
Test: recht op letselschade?