Aanrijding in Flevoland met letselschade

In Flevoland komen in verhouding veel zware aanrijdingen voor met letselschade tot gevolg. Ligt dat aan de lange rechte wegen die door Flevoland lopen? Nodigen die wegen uit tot (te) hard rijden waardoor er veel  vaker dan elders in het land, een zware aanrijding plaatsvindt? Wie de site van Ridder Letselschade (zie ook www.lelystad-letselschadespecialist.nl) in de gaten houdt, kan zien dat er de laatste jaren veel aanrijdingen zijn geweest met dodelijke afloop of met zwaar gewonden. Onlangs nog in Biddinghuizen, waar bij een aanrijding tussen een trekker en een personenbusje, drie doden en zeven gewonden te betreuren zijn, of een fietser uit Amersfoort die in Zeewolde overleed na een aanrijding met een SUV.

Letselschadespecialist

Het is van het grootste belang dat er zo snel mogelijk na een aanrijding contact wordt opgenomen met een letselschadespecialist. Waarom? Om direct te kunnen adviseren wat u moet doen voor bijvoorbeeld het veiligstellen van bewijs. U als slachtoffer moet immers bewijzen dat de aanrijding uw letsel en de letselschade heeft veroorzaakt! Bij wie moet u zijn? Voor Flevoland is dat natuurlijk Ridder Letselschade in Zeewolde, waar de specialisten de wegen en hun gevaren kennen, maar ook de wegen om uw recht te kunnen halen. Wij worden bijgestaan door medisch specialisten, verkeersongevallendeskundigen, een bureau tegen verkeersangst en goede letselschadeadvocaten. Kortom, voor aanrijdingen in Flevoland staat bij Ridder Letselschade een heel team voor u klaar. Uiteraard werken wij landelijk en komen wij altijd gratis naar u toe. Dus ook al woont u in Delfzijl of Maastricht, als u Ridder Letselschade nodig hebt, komen wij naar u toe!

Onze deskundige en gedreven letselschadespecialisten laten de belangen van de klant altijd centraal staan. Wij zijn in het bezit van het Keurmerk Letselschade. U kunt in alle rust aan uw herstel werken na de aanrijding. Wij hebben overigens sinds kort ook een nieuwe site gericht op Lelystad, namelijk www.lelystad-letselschadespecialist.nl.

Contact opnemen met Ridder Letselschade

Neem daarom na een aanrijding in Flevoland (het liefst zo snel mogelijk na de aanrijding!) gratis en vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van uw letselschade na een aanrijding. U kunt bij ons ook terecht voor een gratis second opinion, als u twijfelt aan uw huidige letselschade advocaat of uw rechtsbijstandsverzekeraar. Ook dat kan gratis bij Ridder Letselschade.

U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op werkdagen tot 22.00 uur via 036 – 522 03 42.

    © Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks