Advocaat Letselschade of letselschade advocaat?

U hebt beslist geen advocaat letselschade (of beter: letselschade advocaat of zelfs letselschadeadvocaat) nodig wanneer u door een aanrijding of bedrijfsongeval letselschade hebt opgelopen. U kunt wel naar een advocaat bij u in het dorp toestappen, maar die hebben veelal geen verstand van letselschade. Onze letselschadespecialisten hebben al teveel dossiers overgenomen die waren verknoeid en die door een letselschadespecialist tot een veel beter einde zouden zijn gebracht.

Letselschade-advocaat bij de LSA

Het ligt voor de hand dat een advocaat letselschade is gespecialiseerd in letselschade. Dat klopt, maar zij zijn ook specialisten in aansprakelijkheidsrecht in het algemeen. Dat worden zij na het volgen van de speciale opleiding aan de Grotius Academie. Leggen zij die met goed gevolg af, dan mogen zij zich letselschade-advocaat noemen. Dan moeten zij een aantal jaren praktijk uitgeoefend hebben om zich bij de Vereniging van Letselschade Advocaten (de LSA) te mogen aansluiten.

Letselschadejuristen bij Ridder Letselschade

Wij maken u erop attent dat Ridder Letselschade geen kantoor is waar letselschade-advocaten werken. Wij kunnen wel een letselschade-advocaat voor u inschakelen en doen dat ook regelmatig, waarbij wij soms ook nog de kosten van de advocaat betalen. Een rechtsbijstandverzekering is dus beslist niet altijd nodig, maar is zeker wel aan te raden. Wij zijn letselschadejuristen met veel ervaring. Een aantal van de juristen is ook NIVRE registerexpert personenschade.

 

Tjip Ridder, letselschadespecialist/letselschadejurist bij Ridder Letselschade

Neem met Tjip Ridder contact op als u een ervaren letselschadejurist nodig hebt!

Advocaat letselschade of letselschadespecialist?

Tja, wie hebt u nou nodig bij letselschade, een advocaat letselschade of een letselschadespecialist? Dat ligt eraan wat u wilt. Wilt u met uw dossier per se naar de rechtbank? Dan moet u naar een advocaat letselschade toe. Wilt u uw schade gewoon laten vergoeden zonder rechter (dat gebeurt in meer dan 95% van alle zaken!), dan kunt prima naar een letselschadespecialist gaan die voldoet aan de volgende kenmerken: Register-expert letselschade (re) – opleiding is vergelijkbaar met die voor die van een advocaat letselschade – en het kantoor moet het Keurmerk Letselschade hebben. Dan krijgt u de beste juridische hulp bij letselschade. Ridder Letselschade heeft het Keurmerk Letselschade en er werken registerexperts die in letselschade zijn gespecialiseerd.

Hebt u vragen over uw advocaat letselschade? Neemt u dan gratis contact met ons op.

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks