Klantbeoordeling 9.0/10
Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Pleidooi voor Smartengeld databank

  • Verzekeraars hebben de sleutel in handen voor betere regeling van letselschade!

  • Aansprakelijkheid ouders Tristan van der V.

Advocaat Letselschade of letselschade advocaat?

U hebt beslist geen advocaat letselschade (of beter: letselschade advocaat of zelfs letselschadeadvocaat) nodig wanneer u door een aanrijding of bedrijfsongeval letselschade hebt opgelopen. U kunt wel naar een advocaat bij u in het dorp toestappen, maar die hebben veelal geen verstand van letselschade. Onze letselschadespecialisten hebben al teveel dossiers overgenomen die waren verknoeid en die door een letselschadespecialist tot een veel beter einde zouden zijn gebracht.

Het ligt voor de hand dat een advocaat letselschade is gespecialiseerd in letselschade. Dat klopt, maar zij zijn ook specialisten in aansprakelijkheidsrecht in het algemeen. Dat worden zij na het volgen van de speciale opleiding aan de Grotius Academie. Leggen zij die met goed gevolg af, dan mogen zij zich letselschade-advocaat noemen. Dan moeten zij een aantal jaren praktijk uitgeoefend hebben om zich bij de Vereniging van Letselschade Advocaten (de LSA) te mogen aansluiten.

Wij maken u erop attent dat Ridder Letselschade geen kantoor is waar letselschade-advocaten werken. Wij kunnen wel een letselschade-advocaat voor u inschakelen en doen dat ook regelmatig, waarbij wij ook nog de kosten van de advocaat betalen. Een rechtsbijstandverzekering is dus beslist niet altijd nodig.

Advocaat letselschade of letselschadespecialist?

Wie hebt u nou nodig bij letselschade, een advocaat letselschade of een letselschadespecialist? Dat ligt eraan wat u wilt. Wilt u met uw dossier per se naar de rechtbank? Dan moet u naar een advocaat letselschade toe. Wilt u uw schade gewoon laten vergoeden zonder rechter (dat gebeurt in meer dan 95% van alle zaken!), dan kunt prima naar een letselschadespecialist gaan die voldoet aan de volgende kenmerken: Register-expert letselschade (re) - opleiding is vergelijkbaar met die voor die van een advocaat letselschade - en het kantoor moet het Keurmerk Letselschade hebben. Dan krijgt u de beste juridische hulp bij letselschade. Ridder Letselschade heeft het Keurmerk Letselschade en er werken registerexperts die in letselschade zijn gespecialiseerd.

Hebt u vragen over uw advocaat letselschade? Neemt u dan gratis contact met ons op.

Terug