Bent u het slachtoffer geworden van een aanrijding en heeft u hierdoor verwondingen opgelopen? Dan kan er letselschade zijn en hebt u recht op een schadevergoeding! De aansprakelijke partij moet namelijk opdraaien voor alle gemaakte kosten, smartengeld en gemiste inkomsten, die samen letselschade worden genoemd.

Schakel Ridder Letselschade in en wij zorgen voor een maximale schadevergoeding

  • Landelijk werkzaam: wij komen bij u langs om de zaak te bespreken
  • Gratis juridische hulp: de tegenpartij betaalt
  • Tot 22:00 uur bereikbaar: telefonisch & online chat

Neem direct contact op

Nationaal keurmerk letselschade

Hulp inschakelen na een aanrijding

“U bent aangereden. Een verschrikkelijke gebeurtenis waar een ander verantwoordelijk voor is. Diegene moet dan ook opdraaien voor alle kosten. Ik neem al het werk rondom de zaak uit handen en zorg dat u een schadevergoeding krijgt. U kunt zich dan volledig richten op uw herstel.”

– Tjip Ridder, Directeur Ridder Letselschade

036 522 0342
06 50 22 24 23
info@ridder-letselschade.nl

Hoeveel schade kunt u claimen na een aanrijding?

Hoeveel schade u precies kunt claimen, is volledig afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De letselschade jurist van Ridder Letselschade kijkt samen met u naar de schadeposten die van toepassing zijn. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat u geen schadeposten mist en dus een maximale schadevergoeding claimt. De tegenpartij zal zijn verzekeraar inschakelen om de schade te betalen. Deze verzekeraars doen vaak erg hun best om de schadevergoeding zo laag mogelijk te houden. Ridder Letselschade gaat de strijd aan met de verzekeraar en zorgt dat u het bedrag krijgt waar u recht op heeft.

Aangereden als automobilist

Heeft u letselschade opgelopen na een auto-ongeluk? Dan is het belangrijk om uit te zoeken wie verantwoordelijk is voor het ongeval. In de wet is het in principe zo geregeld dat een automobilist bij een ongeval aansprakelijk is voor zijn eigen schade. Dit gaat echter niet op wanneer een van de betrokken partijen een fout heeft gemaakt. De automobilist die de fout gemaakt heeft, moet opdraaien voor alle schade. Ridder Letselschade helpt u bij het aantonen van de aansprakelijkheid.

Aangereden als fietser

Een fietser heeft extra bescherming in de wet. U heeft dus sneller recht op letselschade wanneer u bent aangereden op de fiets. Het is zelfs zo dat u recht heeft op een schadevergoeding wanneer het ongeval (deels) uw eigen schuld was. U heeft als fietser altijd recht op minimaal 50% van de geleden schade, te3nzij u een bijzonder ernstige fout hebt gemaakt. De juristen van Ridder Letselschade zoeken voor u uit hoeveel schade u kunt claimen en zorgen ervoor dat u de schadevergoeding ook echt krijgt.

Aangereden als voetganger

Een voetganger is een kwetsbare verkeersdeelnemer. De wet verplicht dat gemotoriseerde verkeersdeelnemers extra opletten op voetgangers. Als u dus letselschade oploopt na een aanrijding als voetganger, dan heeft u vrijwel altijd recht op een schadevergoeding. Met de rechtshulp van Ridder Letselschade staat u sterk en krijgt u de vergoeding waar u recht op heeft.

Aangereden in het openbaar vervoer

Is de bus, trein of tram aangereden terwijl u erin zat en heeft u hierdoor letselschade opgelopen? Dan heeft u vrijwel altijd recht op een schadevergoeding. De vervoerder is namelijk aansprakelijk voor de schade van passagiers in het openbaar vervoer. Schakel Ridder Letselschade in om uw schadevergoeding namens u te claimen.

Hulp bij letselschade na een aanrijding

De letselschade juristen van Ridder Letselschade helpen u na een aanrijding. Wij gaan de strijd aan met de verzekeraar van de tegenpartij en zorgen ervoor dat u een maximale schadevergoeding krijgt. Neem contact met ons op via de online chat, telefonisch via 036 522 0342 of per e-mail via info@ridder-letselschade.nl.

    © Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks