Klantbeoordeling 9.0/10
Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl
Direct inzicht in uw zaak: doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Vertraging bij letselschade afhandeling loopt spuigaten uit

  • Audit Register Letselschade met positief resultaat!

  • Schadevergoeding bij whiplash niet onmogelijk bij een 'kleine' aanrijding

Letselschadeberekening

Niet iedereen kan een letselschadeberekening maken, daar heb je een letselschadedeskundige voor nodig. Ook een specialist kan een letselschadeberekening niet altijd zelf maken, want een complexe letselschadeberekening wordt, zeker bij de grotere schadegevallen, vaak door een gespecialiseerd rekenbureau gemaakt. Ook ons kantoor maakt gebruik van diverse rekenbureaus.

Een letselschadeberekening maken betekent uitgangspunten formuleren

Het maken van een letselschadeberekening betekent vooral uitgangspunten in een computerprogramma invoeren. Hoeveel verdient iemand en hoeveel zou iemand hebben verdiend indien het ongeval niet was gebeurd? Hoe lang zou iemand hebben gewerkt? Zou iemand promotie hebben gemaakt? Al die uitgangspunten moeten worden vastgesteld om een letselschadeberekening te kunnen maken. Daar wordt ook over onderhandeld, niet zozeer over de letselschadeberekening zelf.

Een letselschadeberekening kan schijnzekerheid creëren

Veel mensen denken dat een letselschadeberekening tot op de eurocent is vastgesteld. Dat is op zich wel zo, maar een letselschadeberekening heeft ook vaak betrekking op de toekomst en die is per definitie onzeker. Je maakt dus een prachtige en nauwkeurige letselschadeberekening, maar de uitgangspunten zijn voor toekomstschade altijd arbitrair. Nogmaals, het gaat dus om de uitgangspunten die aan de letselschadeberekening ten grondslag liggen, niet aan de letselschadeberekening zelf.

Hebt u vragen over uw letselschadeberekening of wilt u een letselschadeberekening laten maken? Neem dan op werkdagen tot 22.00 uur telefonisch contact met ons op via 036-522 03 42.

Terug