Loonschade recent succesvol geclaimd

Via Ridder Letselschade heeft een werkgever een grote loonschadeclaim kunnen realiseren. Het ging om een aanrijding van een man die op een afrit van een provinciale weg werd aangereden. Hij stond op dat moment net buiten zijn auto omdat er iets op de weg lag waar hij niet overheen wilde rijden. Een andere personenauto reed zo hard tegen hem aan, dat hij door de lucht vloog. De verzekeraar daarvan heeft zes maanden geen aansprakelijkheid willen erkennen, totdat wij werden ingeschakeld. De aansprakelijkheid was binnen enkele weken erkend. Vervolgens meldde zich de werkgever van de man die het doorbetaalde loon wilde terugvorderen.

Letselschade en arbeidsongeschiktheid

Hij liep wonder boven wonder alleen whiplashachtige klachten op en hoofdpijn, veel hoofdpijn. Hierdoor raakte de man arbeidsongeschikt en kwam langdurig thuis te zitten. De werkgever moest zijn volledige salaris doorbetalen en verzocht ons dit bij de verzekeraar te gaan terughalen. Dat hebben wij – op basis van no cure no pay – ook gedaan en met succes! Dat de verzekeraar dwars lag wat betreft kosten van re-integratie, zal u duidelijk zijn. Maar ook daarvan is inmiddels het grootste deel wel vergoed.

Vragen over loonschade claimen?

Hebt u een vraag over het claimen van loonschade? U kunt ons op werkdagen tot 22.00 uur gratis en geheel vrijblijvend bellen via 036 522 0342. U kunt ook ons contactformulier invullen.

Contactformulier

    © Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks