Test: heb ik recht op schadevergoeding?

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Reactie op ingezonden brief van het NIVRE aan de Tweede Kamer

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

Ziekteverzuimverzekering

Loonschade kan gedekt worden door een ziekteverzuimverzekering. Met een ziekteverzuimverzekering beperkt u uw financiële risico tot een minimum. Dat dat nodig is, blijkt uit TNO-onderzoek: een langdurig zieke werknemer kost gemiddeld zo'n € 200,00 per dag. Om dat bedrag te moeten betalen terwijl een medewerker geen werk levert, is zuur. U moet dus het loon doorbetalen, maar de overheid stelt ook nog allerlei eisen aan het begeleiden van de zieke medewerker naar herstel en (passend) werk.

Ziekteverzuimverzekering dekt de kosten

Een ziekteverzuim verzekering dekt het loon dat u moet doorbetalen. Bovendien kan er gezorgd worden voor ondersteuning bij het herstel en de begeleiding van de werknemer naar (passend) werk. De dekking van de ziekteverzuim verzekering kan meestal zelf worden gekozen.

Let op premieverhoging

Het kan zijn dat u als werkgever wordt geconfronteerd met verhoging van de premie wanneer u een beroep doet op uw ziekteverzuimverzekering. Kijk daarom eerst altijd of u niet beter een vordering wegens loonschade kunt indienen.

Klik hier kosteloos en vrijblijvend voor het contactformulier of bel ons op werkdagen tot 22.00 uur op : 036 - 522 03 42.

Terug
Test: recht op letselschade?