Ridder Letselschade is tot 22.00 uur bereikbaar

Het is alweer meer dan vijf jaar geleden dat Ridder Letselschade de telefonische bereikbaarheid verruimde. Vanaf 1 februari 2010 zijn wij namelijk op werkdagen tot maar liefst 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het beantwoorden van vragen over letselschade. Daar wordt vaak gebruik van gemaakt, dus wij voorzien daarmee in een duidelijke behoefte. Wij merken dat mensen vaak ’s avonds de rust en tijd vinden om over hun aanrijding of arbeidsongeval te spreken met één van onze letselschadespecialisten. Dat wordt gewaardeerd, klik hier om naar de ervaringen van een aantal van onze klanten te gaan.

Gratis rechtshulp bij letselschade

Het mooie van onze dienstverlening is natuurlijk, dat die u als slachtoffer helemaal niets kost. U krijgt dus gratis hoogwaardige juridische dienstverlening. Als wij van mening zijn dat wij u niet goed van dienst kunnen zijn, verwijzen wij u door naar één van onze collega’s, dat kan dan een letselschadebureau of een letselschadeadvocaat zijn. Dat is veelal het geval bij medische fouten, want die dossiers behandelen wij in beginsel niet meer.

Vragen over uw letselschade na aanrijding of arbeidsongeval?

Bel ons gewoon, het kost u niets en u krijgt eerlijk en vrijblijvend antwoord. Zelfs als u uw dossier niet door ons laat behandelen. Het gaat om u, u staat als slachtoffer immers centraal! Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 22.00 uur via 0365220342. U wordt dan doorverbonden met de telefoon die u afgebeeld ziet . . .

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks