Letselschade claimen in Maastricht?

Voor het claimen van letselschade in Maastricht kunt u het beste bij ons zijn; Ridder Letselschade. Ten eerste kost het u niets. De kosten die u moet maken om uw gelijk te behalen zijn namelijk voor de tegenpartij. Juist die partij die u schade heeft berokkend zal moeten opdraaien voor deze kosten. Wij hebben niet voor niets al sinds 2008 een keurmerk. Zo kunt u er van op aan dat uw claim professioneel wordt aangepakt door onze letselschade specialisten!

De voordelen op een rij

Waarom zou u eigenlijk voor ons moeten kiezen wanneer u slachtoffer bent geworden van schade door toedoen van een ander? Ten eerste omdat u bij ons centraal staat. Wanneer u een ongeval is overkomen door iemand anders, dan is onze rechtshulp ook nog eens gratis. Meestal zal de verzekeraar van de tegenpartij moeten opdraaien voor de kosten. Verder zijn wij landelijk inzetbaar en kunnen wij u zelfs thuis bezoeken, in Maastricht bijvoorbeeld, aangaande letselschade. Tot slot kunt u bij ons ook terecht voor een gratis second opinion van uw bestaande dossier. En in wat voor gevallen kunt u bij ons terecht voor letselschade? Een overzicht:

  • Arbeidsongeval
  • Verkeersongeval
  • Gedurende sport en spel
  • Door toedoen van dieren
  • Door gebrekkige producten
  • En ook andere situaties!

Keurmerk

Dankzij ons keurmerk kunt u er op aan dat onze specialisten beschikken over de benodigde opleiding en deskundigheid. Uw schade claims worden professioneel aangepakt en afgewikkeld. Neem dus direct contact met ons op voor een afspraak bij ons of bij u thuis!

Wij zijn werkzaam in heel Nederland. Dus ook in uw regio:

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks