Klantbeoordeling 9.0/10
Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl

Letselschade behandelaar in uw omgeving

Letselschade kan u helaas overal overkomen zijn. Dan is het goed te weten dat wij ook in uw regio werkzaam zijn. Of het nu omgeving Utrecht of Noord-Holland betreft, op Ridder Letselschade kunt u rekenen. U staat centraal en met onze letselschade behandelaars in dienst kunt u vanzelfsprekend rekenen op een professionele en deskundige behandeling en afwikkeling. U wilt toch ook niets liever dan dat u in het gelijk gesteld wordt?

De speerpunten van onze letselschade behandelaars

Het belangrijkste wanneer u slachtoffer geworden bent van bijvoorbeeld een verkeersongeval of een arbeidsongeval is dat u, vanuit uw woonplaats, natuurlijk weer volledig daarvan herstelt. Het meest vervelende is dat het niet uw schuld was. Met de juiste hulp van gerenommeerde letselschade behandelaars zoals de onze, weet u wat u in huis haalt. Niet voor niets beschikken wij al sinds 2008 over het Letselschade Keurmerk. Hiermee voldoen we aan strenge eisen. Maar er is meer waar wij voor staan:

  • mogelijkheid tot een gratis second opinion
  • het Letselschade Keurmerk
  • gespecialiseerd en deskundig advies
  • u staat centraal
  • wij komen naar u toe

Gratis goede belangenbehartiging

Het belangrijkste van ons gespecialiseerde en deskundige advies is dat deze u, het slachtoffer, niets kost. De tegenpartij zal de kosten moeten betalen. Zelfs voor een gratis second opinion kunt u bij ons aankloppen. Of anders komen we toch gewoon naar u. Neem dus contact met ons op voor een afspraak.

Wij zijn werkzaam in heel Nederland. Dus ook in uw regio:

Letselschade behandelaar Amsterdam, letselschade behandelaar Almere, letselschade behandelaar Haarlem, letselschade behandelaar Utrecht en letselschade behandelaar Amersfoort.

Terug